0
Nikola M. - 5.9.2019.
Zrno vaše sreće
Nadamo se da ste spremni, jer uskoro dolazimo na vaša vrata!

Moje zrno” od 16.09.2019. postaje dio vaše svakodnevice. „Moje zrno”  je vaš vodič u kupovini kvalitetnog, svježeg i domaćeg voća, povrća, suhih i orašastih plodova. Ukratko, svega onoga za čim žudi većina stanovnika Grada Zagreba. Želja ovih mladih i odlučnih ljudi je da stanovnicima glavnog grada omogući servis na kojem će u svakom trenutku moći naručiti svježe i kvalitetno, baš kao što to već rade u Londonu, Berlinu, Barceloni ...

Osim navedenih artikala „Moje zrno” nudi i široku paletu recepata sastavljenih u suradnji sa svjetski priznatim nutricionistima. Baš oni, za vas svaki tjedan sastavljaju

"kutiju zdravlja” koja svojim nutritivnim vrijednostima zadovoljava potrebe za dvije osobe. Svi artikli koji se nalaze u istoj su prethodno pregledani, izvagani  te spremni za pripremu jela. Cilj i prednost  pripreme ovih planiranih obroka je da se gubitak - bacanje hrane svede na minimum. 

Od sada odgovornost za planiranje i pripremu jela te kupovinu svježeg i kvalitetnog voća, povrća, suhih i orašastih plodova prepustite nama. Okus Vašeg jela sasvim sigurno nikad više neće biti isti. 

Zašto odabrati nas?

Znanje i stručnost djelatnika, te ustrajnost na kvaliteti i svježini proizvoda. Svaka namirnica prije svog odabira prolazi strogi kriterij, gdje se okus, kvaliteta, svježina i domaće porijeklo stavljaju u prvi plan. Odabirom naše kutije proizvoda postajete članom "obitelji" koja konzumira samo najbolje i pomno birane namirnice.
zasto_odabrati_nas
U suradnji sa timom nutricionista za vas svaki tjedan pripremamo birano voće, povrće, orašaste i suhe plodove koje potom slažemo u kutije. U istima se nalaze točno pripremljene količine namirnica potrebne za recept. Važno je naglasiti ekonomičnost pripreme obroka po receptima,gdje vam na kraju tjedna ne ostaje ništa osim prazne kutije.